Nieuws

Vocaal Festival Annen

Een gezellige dag gisteren in het mooie brinkdorp Annen. Bijzonder jammer voor alle aanwezige koren en natuurlijk ook voor de organisatie van het Vocaal Festival dat het weer niet meewerkte. Voorgaande edities van het Festival konden rekenen op veel publiek maar door regen, wind en kou was de belangstelling dit jaar minder groot.

We startten de dag om 10.00 uur met een gezamenlijke warming-up o.l.v. de dirigent van D’Anner Zangoelen. Daarna met het hele koor in twee bussen naar het zwembad waar we om 11.00 het spits afbeten. We pasten amper in het tentje, niet eigenlijk, maar ondanks dat (of misschien wel dankzij) was het een prima begin. Om 12.30 uur volgde een optreden in het koepeltje op de Brink. Na de lunch, en enigszins te zijn opgewarmd, togen we naar de grote trailer bij basisschool de Eshoek waar we om 14.30 uur de dag muzikaal afsloten met het laatste mini-concertje.

Vocaal Festival Annen: hartelijk dank voor de goede organisatie en het warme welkom op deze koude dag!

Meer foto’s staan op onze Fotopagina

Website metamorfose

De Melody Singers-website heeft een metamorfose ondergaan. De afgelopen periode is hard gewerkt aan het realiseren van een nieuwe, representatieve site. Het was heel fijn om tijdens dit proces gebruik te mogen maken van zeer prettige en professionele hulp, hartelijk dank hiervoor!!

Meest in het oog springende verandering voor de website-bezoeker is, naast de nieuwe lay-out, ongetwijfeld de update van de Nieuws-pagina. Neem geregeld een kijkje voor actuele informatie op: Melody Singers Nieuws

Melody Singers op bezoek bij Omroep Flevoland

Wat hadden we een leuke middag bij Omroep Flevoland! Uitgenodigd in de studio i.h.k.v. ons beider 30 jarig bestaan. We kregen een kleine rondleiding waarbij vooral de weerstudio (en natuurlijk de weerman) indruk maakte, er was een live interview met onze toppers Toos, Wil en Bert en daarna sloten alle 30 meegereisde koorleden af met the Station-Song, de allereerste Omroep Flevoland-tune.
Hartelijk dank voor de gastvrije ontvangst, de Melody Singers kijken terug op een bijzonder gezellig bezoek!

Snuffelmarkt

De Snuffelmarkt van 30 maart j.l. mag gerust een groot succes worden genoemd! Er kwamen veel bezoekers op af die gastvrij werden ontvangen door de Melody Singers-activiteiten commissie. Nieuwe en gebruikte spulletjes vonden gretig aftrek, evenals de zelfgemaakte lekkernijen. De gezellige markt bracht een mooi bedrag op. Iedereen die hieraan heeft meegewerkt: hartelijk dank!

Rob van Surksum nieuwe dirigent

Rob van Surksum is de nieuwe dirigent van Melody Singers. Hij volgt hiermee dirigent Nynke Poelsma en interim-dirigent Marcus Veenstra op. De klassiek geschoolde bariton geeft op geheel eigen wijze leiding aan het koor. Wij kijken uit naar een prettige, leerzame en langdurige samenwerking!

Wilt u meer weten over Rob, neem dan een kijkje op  onze websitepagina “onder leiding van”:
https://melodysingersemmeloord.nl/dirigent/

Uitnodiging Snuffelmarkt

Welkom op de Snuffelmarkt!                                         

Kom gezellig snuffelen tussen grote, kleine, oude, nieuwe en homemade spulletjes op de Snuffelmarkt van de Melody Singers!

Zaterdag 30 maart 2019
Buurthuis “de Brulboei” in de Zuidert
Markenstraat 1, Emmeloord
10.00 – 16.00 uur

Concert Melody in Blue

Wat hebben we genoten van ons Jubileumconcert Melody in Blue! Het was een feest om voor een enthousiaste en bijna uitverkochte zaal te mogen zingen! De zeer prettige voice-over nam ons, met sfeervolle achtergrondbeelden, mee op een reis door Ierland. We knalden erin met Flower of Scotland en daverden eruit met The Wild Rover/Whiskey in the Jar. Daartussenin o.a. de mooie medley’s van Anatevka en Annie M.G. Schmidt, het moeilijke maar prachtige One step Away op muziek van Tchaikovsky, Take me Home Country Roads, de gezamenlijke nummers met onze gastband Blue Dew en de indrukwekkende Blue Dew-solo’s Ghost en The Band played Waltzing Mathilda!! Iedereen die heeft meegewerkt aan dit concert en alle bezoekers: heel hartelijk dank, we hopen dat u net zo heeft genoten als wij!!