Nieuws

Melody Singers Kerst Drive-Through

Op zaterdagmiddag 19 december jl. organiseerde het bestuur van de Melody Singers een heuse Kerst Drive-Through.

Traditiegetrouw sluiten we als koor het jaar af met een hapje, drankje en een kleine Kerst-attentie tijdens de laatste repetitie. Als gevolg van de Corona-maatregelen, liggen de repetities al even stil en zat het hapje en drankje er dit jaar ook niet in. 

Gelukkig was het binnen de maatregelen wel mogelijk om, geheel Corona-proof, de Kerst-attentie te overhandigen. De koorleden waren ingedeeld in tijdsblokjes om filevorming te voorkomen en kwamen te voet, per fiets of auto langs.

We hebben ervan genoten om iedereen te zien, te spreken en te merken dat de band die we als Melody Singers met elkaar hebben, onverminderd sterk is!

Samen in 2021, wij kijken uit naar een bijzonder weerzien.

Namens alle Melody Singers wensen wij u liefdevolle Feestdagen toe!

 

 

Rabo ClubSupport: stemmen kan vanaf vandaag!

De Melody Singers doen mee met de Rabo ClubSupport-actie!

Vanaf vandaag kan er gestemd worden. Draagt u ons koor een warm hart toe? Door in te loggen via de Rabo app of online via RaboClubSupport stemknop Melody Singers kunt u uw stem op ons uitbrengen.

Lidmaatschap
Rabo-klanten kunnen dit jaar eenvoudig lid worden via de Rabo App of Rabo Internetbankieren. Dit kan nu ook tijdens de stemperiode van 5 t/m 25 oktober. Nieuwe leden kunnen vervolgens gelijk stemmen op hun favoriete vereniging. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Namens alle koorleden: hartelijk dank!

Rabo ClubSupport

 

Melody Singers doet mee aan de Rabo ClubSupport-actie!

Draagt u ons koor een warm hart toe en bent u lid van de Rabobank? Dan kunt u ons steunen.

Dit jaar is het mogelijk om te stemmen via de app, of als u ingelogd bent op de website van de Rabobank. Hiervoor is geen stemcode nodig. Stemmen kan van 5 t/m 25 oktober 2020.

Voor meer informatie kijk op: Rabo ClubSupport

Namens alle Melody Singers, alvast hartelijk dank voor uw support!

 

Concert Melody Festival geannuleerd

Concert Melody Festival – Theater ‘t Voorhuys – 13 februari 2021

Als gevolg van de COVID-19-pandemie is, in goed overleg met alle betrokkenen, het concert Melody Festival geannuleerd. 

Dit vinden wij uiteraard heel erg jammer! Het concert is ieder jaar weer een bijzonder evenement waar wij enorm naar uitkijken en met veel plezier naar toe werken. Voor het koor is het niet alleen het muzikale hoogtepunt van het jaar maar ook een gezellige avond met familie, vrienden en belangstellenden en vaak een weerzien met oud-leden van de Melody Singers-familie. Het is echter niet anders en omdat we allemaal stevig met de voeten in de polderklei staan, is de blik na het onvermijdelijke bericht alweer naar voren gericht!

Het goede nieuws is namelijk dat we al enige tijd weer aan het repeteren zijn. Eind juni organiseerden we voor de leden twee koffie-bijpraat-avonden-op-anderhalve-meter en kort daarna kregen we toestemming van de gemeente om met inachtneming van het Protocol Zangkoren, de repetities te hervatten. Dat we daarbij niet over één nacht ijs zijn gegaan, mag duidelijk zijn. Aan alle (terecht!) strenge voorwaarden van het Protocol werd en wordt voldaan. Op 9 juli repeteerden we, wat onwennig maar blij, als vanouds in de grote zaal van het Cultuurbedrijf. Ook tijdens de 4 maanden lockdown bleven we op allerlei manieren met elkaar in contact maar wat was het fijn elkaar weer te zien, te spreken en natuurlijk, met elkaar te kunnen zingen.

Helaas zijn, om diverse redenen, nog niet alle koorleden in de gelegenheid de repetities bij te wonen. Wij missen hen en kijken uit naar de dag waarop we weer compleet zijn!

Met muzikale groet,
Melody Singers

Open Repetities op 20 en 27 februari 2020

Enthousiast geworden n.a.v. de website, ons concert of altijd al graag in een koor willen zingen? U bent van harte welkom tijdens onze Open Repetities op 20 en 27 februari 2020!

Kom op één of op beide avonden langs en zing vrijblijvend mee. 

Meer informatie over de Melody Singers vindt u op deze website.

Neemt u liever eerst contact met ons op? Dat kan natuurlijk ook, telefonisch of per mail:

Voorzitter: Toos Dekker-Nooren, tel. 0527–618799
Secretariaat: secretariaatmelodysingers@gmail.com

Terugblik concert Melody met Brass d.d. 8 februari 2020

Dirigent Rob van Surksum doorstond met het concert Melody met Brass, op glansrijke wijze zijn vuurdoop met de Melody Singers in theater ‘t Voorhuys. Met ontspannen enthousiasme zorgde hij voor een mooie wisselwerking tussen het koor, pianist Anne Kroeze, de leden van het Flevo Brass Ensemble en de zaal. Nummers als Take me home, country roads en de Medley van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink konden dan ook snel op bijval van het publiek rekenen terwijl het tijdens de prachtige uitvoering van Queen’s Bohemian Rhapsody muisstil was in de zaal.

De Melody Singers hebben zich o.l.v. Van Surksum zangtechnisch verder ontwikkeld, de bassen en tenoren kregen dan ook middenin de Anatevka-medley een terecht applaus voor hun vertolking van If I were a rich man. De warme koperklanken van het Flevo Brass Ensemble vormden een goede combinatie met het koor tijdens de gezamenlijke stukken, een leuke gelegenheids-samenwerking tussen de twee polderverenigingen. Daarnaast waren de eigen nummers van het Ensemble een mooie aanvulling op het repertoire van het koor en m.n. de herkenbare en solide uitgevoerde melodieën uit Mama Mia werden door het publiek zeer gewaardeerd. De prettige voice-over van Rob Bredewout kondigde het programma aan, hij tekende ook voor de achtergrondprojecties. Na afloop van het concert namen Mrs & Mr D zang en muziek over en bleef het nog lang gezellig in de Beurszaal!

Wij kijken terug op een fantastische avond!
Namens alle Melody Singers een woord van dank aan iedereen die hieraan heeft meegewerkt, in het bijzonder: het Flevo Brass Ensemble, dirigent Rob van Surksum, pianist Anne Kroeze, Rob Bredewout, medewerkers theater en restaurant ‘t Voorhuys, Van Bentem Sierteelt, Margreet Riedstra, De Orchideeën Hoeve, Mrs & Mr D en natuurlijk …. al onze gasten in de zaal!!

Wij hebben genoten …… we hopen u ook!

Het is bijna zover, concert Melody met Brass!

Concert Melody met Brass: zaterdag 8 februari om 20.15 uur in theater ‘t Voorhuys

U BENT VAN HARTE WELKOM!!!

Graag stellen wij a.s. zaterdag onze nieuwe dirigent Rob van Surksum aan u voor! Onder zijn enthousiaste leiding hebben wij het afgelopen jaar hard gewerkt om er, samen met onze gasten het Flevo Brass Ensemble, een mooie en bijzondere avond van te maken. De pianobegeleiding is, zoals altijd, in vertrouwde handen bij Anne Kroeze.

Concert Melody met Brass

Zaterdag 8 februari 2020 geven wij ons jaarlijks concert in Theater ‘t Voorhuys. Een mooie en verrassende avond zoals u dat van de Melody Singers gewend bent.

Dit jaar is het Flevo Brass Ensemble te gast, “Melody met Brass” dus!

De warme klanken van de koperblazers vormen een prachtige omlijsting van de stukken die zij samen met het koor laten horen. Zowel de Melody Singers, als het Flevo Brass Ensemble brengen ook hun eigen, sfeervolle repertoire. Een bijzondere, muzikale samenwerking binnen de polder!

Meer informatie over het concert “Melody met Brass”, vindt u in onze Agenda, op onze  Facebook pagina of via de website van Theater ‘t Voorhuys.