Nieuws

Concert “Melody met Brass”

Zaterdag 8 februari 2020 geven wij ons jaarlijks concert in Theater ‘t Voorhuys. Een mooie en verrassende avond zoals u dat van de Melody Singers gewend bent

Dit jaar is het Flevo Brass Ensemble te gast, “Melody met Brass” dus!

De warme klanken van de koperblazers vormen een prachtige omlijsting van de stukken die zij samen met het koor laten horen. Zowel de Melody Singers, als het Flevo Brass Ensemble brengen ook hun eigen, sfeervolle repertoire. Een bijzondere, muzikale samenwerking binnen de polder!

Meer informatie over het concert “Melody met Brass”, vindt u in onze Agenda, op onze  Facebook pagina of via de website van Theater ‘t Voorhuys.

Kerststollen-actie

De meeste Kerststollen zijn inmiddels verdeeld en een aantal daarvan is reeds met smaak genuttigd! Heeft u wel een stol besteld maar nog niet ontvangen dan kunt u deze zeer binnenkort verwachten.

Hartelijk dank voor uw steun aan de Melody Singers, fijne feestdagen gewenst en eet smakelijk!

 

Repetitie met Flevo Brass Ensemble

De eerste gezamenlijke repetitie met het Flevo Brass Ensemble zit erop. Zowel de Melody Singers als het FBE hadden zich goed voorbereid en dat was te horen, wat een klank! Wij kijken met plezier en vol vertrouwen uit naar het Concert “Melody met Brass” op zaterdag 8 februari a.s. waar het Ensemble onze gast is!

Meer informatie vindt u in onze Agenda, op onze Facebook-pagina Concert Melody met Brass en op de website van Theater ‘t Voorhuys.

 

Rabo ClubSupport-actie cheque

Wat zijn we blij met de cheque die we vanavond in ontvangst hebben mogen nemen!!!

Eenieder die ons koor een warm hart toedraagt en op de Melody Singers heeft gestemd, heel, heel hartelijk dank hiervoor!

En, natuurlijk: Rabobank Noordoostpolder-Urk, fantástisch dat jullie lokale verenigingen op deze manier supporten!! Namens alle Melody Singers onze hartelijke dank voor de cheque en voor de bijzondere en feestelijke avond!
#RaboClubsupportNU

Rabo Clubsupport-actie

HEEFT U AL OP DE MELODY SINGERS GESTEMD?
Klik op de afbeelding voor meer informatie en om te stemmen

Ja? Onze hartelijke dank hiervoor!
Nee? Stemmen kan nog tot en met vrijdag 11 oktober a.s.

Met Rabo Clubsupport steunt de Rabobank clubs en verenigingen uit de regio. Wij doen ook mee!

Draagt u ons koor een warm hart toe en bent u lid van de Rabobank?
Stem dan op de Melody Singers!

30 Jaar Melody Singers

Met vrijwel de voltallige Melody Singers-familie, vierden we afgelopen zaterdag ons 30-jarig jubileum. Wat was het gezellig!

De Strandhoeve ontving ons met koffie, thee en een homemade stukje taart. Na even te hebben bijgepraat was er werk aan de winkel: Swingo! Een (hoe kan het ook anders) muzikale kennisquiz. O.l.v. quizmaster Jasper werd fanatiek gestreden om eeuwige roem, zowel bij de individuele rondes als bij de teams. De finalevraag bleek alles beslissend waardoor de teamwedstrijd tot op het laatst spannend bleef.

Na deze leuke en enerverende activiteit konden we wederom aan de slag. We belegden zelf pizzaatjes die buiten in de houtovens voor ons werden gebakken. Er werd lekker gegeten, gezellig nagepraat en de sfeer zat er de hele middag en avond goed in.

Een bijzonder leuk en geslaagd jubileumfeestje van ons mooie koor!

Meer foto’s staan op onze Foto-pagina en op Facebook