Concert Melody Festival geannuleerd

Concert Melody Festival – Theater ‘t Voorhuys – 13 februari 2021

Als gevolg van de COVID-19-pandemie is, in goed overleg met alle betrokkenen, het concert Melody Festival geannuleerd. 

Dit vinden wij uiteraard heel erg jammer! Het concert is ieder jaar weer een bijzonder evenement waar wij enorm naar uitkijken en met veel plezier naar toe werken. Voor het koor is het niet alleen het muzikale hoogtepunt van het jaar maar ook een gezellige avond met familie, vrienden en belangstellenden en vaak een weerzien met oud-leden van de Melody Singers-familie. Het is echter niet anders en omdat we allemaal stevig met de voeten in de polderklei staan, is de blik na het onvermijdelijke bericht alweer naar voren gericht!

Het goede nieuws is namelijk dat we al enige tijd weer aan het repeteren zijn. Eind juni organiseerden we voor de leden twee koffie-bijpraat-avonden-op-anderhalve-meter en kort daarna kregen we toestemming van de gemeente om met inachtneming van het Protocol Zangkoren, de repetities te hervatten. Dat we daarbij niet over één nacht ijs zijn gegaan, mag duidelijk zijn. Aan alle (terecht!) strenge voorwaarden van het Protocol werd en wordt voldaan. Op 9 juli repeteerden we, wat onwennig maar blij, als vanouds in de grote zaal van het Cultuurbedrijf. Ook tijdens de 4 maanden lockdown bleven we op allerlei manieren met elkaar in contact maar wat was het fijn elkaar weer te zien, te spreken en natuurlijk, met elkaar te kunnen zingen.

Helaas zijn, om diverse redenen, nog niet alle koorleden in de gelegenheid de repetities bij te wonen. Wij missen hen en kijken uit naar de dag waarop we weer compleet zijn!

Met muzikale groet,
Melody Singers